Egészségprogram

Egészségprogram
Egészségprogramok

Felgyorsult világunkban számos egészségkockázatnak vagyunk kitéve: stressz, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, genetikai tényezők.

Mit gondol, Önt vagy szeretteit  fenyegethetik ehhez hasonló egészségkockázatok?

Amennyiben igen, a

  • rizikó felmérés egy átfogó program keretei között segíti megismerni azokat az egyéni rizikótényezőket, amelyek az Ön esetében befolyásolhatják a különböző daganat típusok kialakulási esélyét, majd ezek alapján egy egyénre szabott szakértői javaslatot fogalmaz meg az egyéni rizikótényezők leghatékonyabb csökkentése érdekében. 
    Ennek megfelelően a program egy részletes állapotfelméréssel és életmód feltérképezéssel indul, amit szükség esetén speciális genetikai diagnosztikával egészül ki.
    Mindezek alapján egy részletes, egyénre szabott elemzés készül, amely a továbbiakban hasznos iránymutatás lehet az Ön számára egészségének a megőrzése és a különböző daganatos betegségek kialakulási kockázatának a csökkentése kapcsán. 
  • Amennyiben viszont már baj van, biztosak akarunk lenni abban, hogy a legjobb egészségügyi ellátásban fogunk részesülni és a legjobb szakemberek állnak mellettünk és anyagi akadálya sincs  annak, hogy  nemzetközi szinten is a legjobb kezelésben részesüljünk, mert családtagjaink egészségénél nincs fontosabb.

Tehát nem csak anyagi segítséget nyújtását  kínáljuk  akkor, amikor a legjobban szükség van rá, hanem lelki törődést is, hiszen abban a tudatban élhetünk, hogy mindent megtettünk a szeretteink gyógyulása érdekében, eljuttattuk a világ legjobb specialistáihoz, a világ legjobb kórházaiba, hogy a legmegfelelőbb kezelésben részesülhessenek és magasabb eséllyel élhessék túl a betegségeket.